Berrak acı biber ezmesi, kahvaltılıklar için lezzetli bir tercih olabilir. Özellikle baharatlı ve acı tadıyla kahvaltı lezzetini zenginleştirir ve birçok…
Şalgam suyu, Türk mutfağının sevilen bir içeceğidir ve özellikle Türkiye’nin güney bölgelerinde sıkça tüketilir. Acılı Şalgam, fermente edilmiş siyah havuç…
Fermente edilmiş sebzelerin suyundan yapılan bir içecektir. Bu içeceğin ana malzemesi, turşu olarak bilinen sebzelerin (genellikle salatalık, lahana, biber, havuç…
Şalgam suyu, Türk mutfağının sevilen bir içeceğidir ve özellikle Türkiye’nin güney bölgelerinde sıkça tüketilir. Acısız Şalgam, fermente edilmiş siyah havuç…
Fermente edilmiş sebzelerin suyundan yapılan bir içecektir. Bu içeceğin ana malzemesi, turşu olarak bilinen sebzelerin (genellikle salatalık, lahana, biber, havuç…
Mevsiminde, salatalıkları en bereketli oldukları zamanda toplayarak, Berrak’a özel yöntemlerle salatalık turşularını hazırlarken her damak tadına uygun olmasına da özen…
Mevsiminde, salatalıkları en bereketli oldukları zamanda toplayarak, Berrak’a özel yöntemlerle salatalık turşularını hazırlarken her damak tadına uygun olmasına da özen…
Mevsiminde, salatalıkları en bereketli oldukları zamanda toplayarak, Berrak’a özel yöntemlerle salatalık turşularını hazırlarken her damak tadına uygun olmasına da özen…
Biberiye turşusu, doğanın en harika aromalarından birini muhafaza eden lezzetli bir turşu çeşididir. Berrak farkıyla, her aşaması titizlikle hazırlanan biberiye…
Ege ve Akdeniz’in bereketli topraklarında yetişen yeşil zeytinler iyice yıkandıktan sonra, acılıklarını bırakmaları için salamuraya yatırılır. Tatlandırılan zeytinlerin çekirdekleri, makine…