Közleme işlemi, kırmızı biberlerin tadını yoğunlaştırır ve hafif dumanlı bir aromaya sahip olmalarını sağlar. Ülkemizin verimli topraklarında yetişen ve özenle…
Közleme işlemi, kırmızı biberlerin tadını yoğunlaştırır ve hafif dumanlı bir aromaya sahip olmalarını sağlar. Ülkemizin verimli topraklarında yetişen ve özenle…
Türk mutfağında patlıcan önemli bir yere sahiptir. Birçok yemekte kullanıldığı gibi közlenmiş hali de çok sevilir. Közleme işlemi, patlıcanların tadını…
Türk mutfağında patlıcan önemli bir yere sahiptir. Birçok yemekte kullanıldığı gibi közlenmiş hali de çok sevilir. Közleme işlemi, patlıcanların tadını…
Türk mutfağında patlıcan önemli bir yere sahiptir. Birçok yemekte kullanıldığı gibi közlenmiş hali de çok sevilir. Közleme işlemi, patlıcanların tadını…
Ege ve Akdeniz’in bereketli topraklarından mevsiminde toplanan taze domateslerin suyunun çıkarılması ve kurutulmasıyla elde edilen kuru domates dilimleri veya parçacıklarıdır.…
Lahana yapraklarının fermente edilmesiyle hazırlanan nefis bir lezzet olan lahana turşusu aynı zamanda oldukça sağlıklıdır. Geleneksel Türk mutfağında önemli bir…
Doğanın renkli ve lezzetli hediyesi pancar turşusu, parlak kırmızı renkleri ve doyurucu tadıyla sofralarda yerini alırken, sağlık açısından da oldukça…
Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan ve asırlardır sofralarda vazgeçilmez bir eşlikçi olarak konumlanan salatalık turşusunun, topraktan sofranıza ulaşmasının…
Türk mutfağında önemli bir yere sahip olan ve asırlardır sofralarda vazgeçilmez bir eşlikçi olarak konumlanan salatalık turşusunun, topraktan sofranıza ulaşmasının…
Türk mutfağında önemli yeri olan ve asırlardır sofralarda iyi bir eşlikçi olarak konumlanan salatalık turşusunun, topraktan sofranıza ulaşmasının her aşamasında…
Türk mutfağında önemli yeri olan ve asırlardır sofralarda iyi bir eşlikçi olarak konumlanan salatalık turşusunun, topraktan sofranıza ulaşmasının her aşamasında…